چطور بچه ما بدون استرس به مهدکودک یا مدرسه عادت کند؟

فایل تصویری, {با اضظراب جدایی فرزندمان چیکار کنیم؟}
چگونه اظطراب جدایی بچه از مادرش را کاهش دهیم؟
با اضظراب استرس جدایی فرزندمان چیکار کنیم؟
در این ویدئو استاد یزدان مهربانی راه کار هایی را برای کم کردن اضطراب و استرس جدایی کودکان از پدر و مادر در هنگام ورود به مهدکودک یا مدرسه را ارائه میدهد که بسیار کاربردی و قابل فهم میباشد. این ویدئوی کاربردی در مورد استرس جدایی فرزندان است را حتما ببینید
علت و علائم اختلال اضطراب جدایی در کودکان :
علت مشخص و دقیقی برای اختلال اضطراب جدایی در کودکان ذکر نشده است اما وجود علت زمینه ای که منشا روحی و روانپزشکی دارد، کاملا ثابت شده است زیرا :
- ۱.کودک مبتلا به اختلال اضطراب جدایی، دچار یک نگرانی واقعی است مبنی بر اینکه در صورت ترک خانه و خانواده با پرستارش، اتفاق ناگواری برای آن ها به وقوع می پیوندد.
- ۲.کودک مبتلا به اختلال اضطراب جدایی، بدون حضور پدر و مادرش یا پرستارش از خانه خارج نمی شود و در هنگام بازی و انجام فعالیت های روزمره زندگیش، به حضور آن ها نیاز دارد.
- ۳.اختلال اضطراب جدایی در کودکان گاهی تا حدی است که کودک بدون نزدیکتنش به رخت خواب نمی رود و در برابر خواب مقاومت می کند.
- ۴.کودک درگیر اختلال اضطراب جدایی از علائم جسمی مانند سردرد و معده درد به ویژه در روزهای مدرسه شکایت دارد
شما هم اگر تجربه ای در این رابطه و تربیت کودک دارید یا راهکاری دارید در قسمت نظرات بنویسید تا بقیه هم بتونند از تجربیات شما استفاده کنند.
راهکارهای کمک به کودک در طول اضطراب جدایی
کارهایی وجود دارد که شما میتوانید برای کمک به تربیت کودک در طول مرحلهٔ اضطراب جدایی انجام دهید. برخی از این راهکارها شامل موارد زیر است:
نگهداری از کودک را به افراد آشنا بسپارید:
اگر مجبورید کودکتان را مثلاً برای برگشتن به سر کار ترک کنید، بهتر است او را نزد کسانی مثل پدرش، مادربزرگ یا خاله بگذارید که برایش آشنا هستند. کودک شما باز هم اعتراض خواهد کرد اما وقتی چهرههای آشنایی در اطرافش هستند ممکن است راحتتر با نبود شما کنار بیاید.
زمان ترک کردن کودک را کمکم بیشتر و اضافه کنید:
کودکتان را برای دورههای ۱۵ دقیقهای پیش کسی که خوب میشناسد بگذارید. سپس ۱۵ دقیقه را به تدریج به یک ساعت برسانید. کودک کمکم یاد میگیرد که شما همیشه برمیگردید و دیگر اضطراب مضاعف حضور یک شخص غریبه را هم نخواهد داشت این کار در تربیت کودک شما بسیار موثر است.
بگذارید کودک ابتدا مراقبان جدیدش را بشناسد:
اگر لازم است کودکتان را نزد کسی مثل پرستار بچه بگذارید که نمیشناسد، به او فرصت بدهید که چند بار وقتی هنوز شما هم حضور دارید با مراقب جدیدش آشنا شود اما یادتان باشد که کسی بجز والدین فرزند نباید در تربیت کودک شما دخالت کند.
پرستار یا مهدکودک را دوباره ارزیابی کنید:
اگر وقتی کودک را ترک میکنید، او هنوز هم عصبی و گریان است، شاید آن پرستار یا مهدکودک برای او مناسب نباشند. بنابراین این موضوع را برای تجدید نظر و بررسی مجدد نیز در نظر بگیرید.
سعی کنید عادیتر رفتار کنید:
کارهای شما نشان میدهد که ترک کردن او موضوع خاصی نیست و شما خیلی زود برمیگردید. یک بغل کردن کوتاه و بوسیدن میتواند برای یک کودک نگران تأثیر فوقالعادهای داشته باشد، پس این کار را امتحان کنید.
یک خداحافظی روتین داشته باشید:
یک مراسم خوشایند و کوتاه برای خداحافظی کردن از کودک ایجاد کنید و هر بار که کودک را ترک میکنید آن را انجام دهید. مراسم روتین به کودک کمک میکند که بتواند به شما و به توانایی خودش برای غلبه بر اضطراب جدایی اعتماد کند. پس یک جمله مثل «فعلاً خداحافظ عزیزم» معمولی را امتحان کنید تا کودکتان کمکم به آن عادت کند.
دیدگاهتان را بنویسید